Leeuwenhoekweg 58, Bergschenhoek

Rolcontainer systemen

Rolcontainer systemen

Rolcontainersystemen hebben zich de laatste jaren volop bewezen en zijn in elk opzicht een economische vooruitgang. De mobiele containers helpen om het kweekoppervlak zo efficiënt mogelijk te benutten.

Een mobiel containersysteem is speciaal ontwikkeld voor grotere tuinbouwbedrijven, waarin de containers met planten op een tijdbesparende wijze verplaatst kunnen worden. Easy-Fix maakt het mogelijk om de systemen van KG-Systems geheel zelf te monteren en te plaatsen. Daarmee dalen de investeringskosten maar blijft de kwaliteit gehandhaafd.

Containerbanen

Voor het verplaatsen van de containers wordt gebruik gemaakt van containerbanen. De containerbanen werken op lucht en zijn voorzien van voetpedaal bediening. Het gehele containerbaan systeem wordt als een bouwpakket aangeleverd welke met het Easy-Fix systeem zeer eenvoudig zelf te monteren is.

Onderbouw / Supports

De elementen van de onderbouw worden ook wel supports genoemd. De supports zijn zeer makkelijk zelf te monteren met betontegels in de grond of getrild. De railzen zijn gemaakt van verzinkt hard staal, waardoor de slijtage van de wielen minder is.

onderbouw-supports-3

Irregatiesysteem

Door het gebruik van eb- en vloedsystemen in containers wordt het water van onderaf toegedient. Hierdoor blijft het gewas zelf droog en kan heel precies de juiste hoeveelheid water worden gegeven. Er is hierbij keuze uit verschillende soorten kunststof of aluminiumbodems. Daarnaast kan er gewerkt worden met bevloeiingsmatten. Alle bodems zijn eenvoudig zelf in de containers te monteren.

Bodems

Easy-Fix biedt meerdere soorten bodems uit het leveringsprogramma van KG-Systems:

1 Hoogwaardige kunststofbodem uit een stuk of lijmdelen. De bodems zijn uv bestendig en geschikt voor eb- en vloedsystemen.
2 Gaas bodems in diverse maasvoeringen, welke gepuntlast of geweven zijn.
3 Styrophor bodemplaten welke naar wens uit te voeren zijn met verschillende maten luchtgaten.
4 Aluminum eb- en vloed bodems uit een stuk vervaardigd.